ALEGEREA CULORILOR PENTRU MACHIAJ

Armonia în culoarea irisului şi complentarele acestuiaOchiul se machiază într-o singură culoare dar în tonuri diferite, asortat cu culoarea naturală a irisului. Rolul acestei tehnici este de a atenua culoarea irisului şi de aceea fardul folosit trebuie să fie în culori tot mai vii.

 La ochiul albastru se foloseşte la pleoape albastru, bleumarin sau gri, iar pentru mucoasă se foloseşte un creion de culoare argintiu sau bleu metalizat. Rimelul este negru sau albastru. În cazul în care dorim să accentuăm culoarea irisului atunci trebuie să folosim culoarea complementară a acestuia. Se foloseşte creion de ochi albastru, fardul de pleoape va fi portocaliu , culoare care se foloseşte la maxim la această culoare a irisului iar colţul extern al ochiului va fi albastru ultramarin.

 La ochiul căprui care predomină la tipul mediteranean şi se doreşte accentuarea acestuia se folosesc tonuri de maro pe pleoapă şi auriu la baza sprâncenei iar rimelul este negru sau maro. Pentru accentuarea culorii galbene dintr-un ochi căprui se poate realiza aplicând fard de ochi violet şi rimel negru.  

 La ochiul verde,conturul ochilor este verde,fardul de pleoape în tonuri de verde iar la baza sprâncenei se foloseşte argintiu sau auriu în funcţie de tonul fardului de pleoape. Acest machiaj merge foarte bine şi la ochiul căprui.  Accentuarea culorii galbene dintr-un ochi verde se poate face prin aplicarea unui creion bordo sau violet pe pleoape,fardul de pleoape este în nuanţe de roz şi violet iar sub sprânceană se poate aplică roz sidefiu şi rimel negru.

Anunțuri

~ de exclusivmakeup pe Aprilie 19, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: