DIFERITE TIPURI DE MACHIAJ

M-am hotărât să scriu acest articol pentru că m-am săturat să văd  cele mai multe domnişoare nu fac nici un fel de diferenţă între machiajul de zi şi cel de seară de exemplu,asta ca să nu mai vorbim de acele gene false imense care ar trebuii purtate în special de manechine la o prezentare sau fotomodele la câte o şedinţa foto ÎN NICI UN CAZ ZIUA ÎN AMIAZA MARE!!!!! Bineînţeles există gene false care sunt puţin mai moderate  şi au rolul de a lungi puţin şi a da intesitate privirii,dar acestea nu sunt în nici un caz exagerate.  Multe persoane nu înţeleg că un machiaj de zi poate fi efectuat şi în nuanţe mai închise dar trebuie aplicate în aşa fel încât să nu pară că mergem la vreo sindrofie dimineaţă la oră 10.Să începem atunci cu machiajul de zi.


 MACHIAJUL DE ZI

 -este un machiaj natural care poate fi purtat de orice femeie,acesta are rolul de a evidenţia trăsăturile fără a şoca.Cuprinde toate operaţiunile pe care am să vi le prezint într-un alt articol în care voi vorbi despre toţi paşii care trebuie respectaţi pentru a realiza un machiaj.Fondul de ten trebuie să fie într-o nuanţă cât mai apropiată tenului,acesta trebuie să uniformizeze şi să matifieze tenul.Fondul de ten se poate fixa prin plimbarea unui cub de gheaţă pe faţă sau prin tamponarea uşoară cu palmele umezite.Se poate folosi pudra dar nu în exces pentru a da un plus de fineţe feţei.Blusher-ul va fi într-o culoare naturală. Pentru pleoape se poate folosi gri,bej,prună dar şi culori în funcţie de îmbrăcăminte. Ochii se pot contura cu o linie fină care urmăreşte linia naturală a acestuia.Rujul trebuie să fie cât mai natural şi să fie în armonie cu machiajul ochilor.


MACHIAJUL DE SEARĂ

 -la acest machiaj se folosesc culori mai puternice,accentuate deoarece lumina artificială estompează culorile.Fondul de ten este tot în culoarea naturală a pielii sau cu o nuanţa mai închisă,la acest machiaj se fac corecţii pentru că lumina artificala nu le scoate atât de tare în evidenţă ca lumina naturală care le face să pară vulgare,trebuie doar să fim atente să fie estompate cât mai bine posibil.

 -la acest machiaj se pot purta gene false dar la fel cum am spus şi la machiajul de zi nu foarte lungi,genele se rimelează bine .Blusher-ul este mai intens la fel ca rujul peste care se poate aplica un luciu de buze pentru ai da strălucire.

Am sa revin in aceste zile cu un machiaj de zi unul de seara…..

Asa cum am promis am revenit cu machiajul de seara chiar daca este intr-o varianta mai light 


………….by exclusiv make up 

Reclame

~ de exclusivmakeup pe aprilie 19, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: