INGRIJIREA TENULUI

Toate visăm la un ten impecabil şi frumos la fel ca al vedetelor de cinema,pentru asta trebuie să facem şi noi ceva.Nu este suficient să ne aplicăm kg de creme,trebuie să fim atente şi la alimentaţie.Dacă avem un stil de viaţă sănătos şi acordăm atenţie alimentaţie vom avea un ten perfect.Cele mai multe persoane sunt grăbite,stresate şi nu au timpul necesar pentru a mânca sănătos sau măcar să acorde o atenţie minima acestui aspect.Să nu mai vorbim de vitaminele necesare care în ultima perioadă sunt uitate,precum şi faptul că ceea ce mâncăm are o influenţă extrem de mare asupra tenului şi pielii în general.Consumul următoarelor vitamine este foarte important:

A- are un efect de întârzierea bătrâneţii,ajută la regenerarea şi evită uscarea tenului.Alimentele care conţin un nivel ridicat de vitamina A sunt laptele,ouăle,spanacul,morcovul şi peştele.

B-are un rol important pentru circulaţie,ajută activitatea inimii şi redă culoarea tenului.Această vitamină se găseşte în special în verdeţuri,fulgi de porumb şi pâinea neagră.

C- rolul acesteia este a da o senzaţie de catifelare pielii,ajută la menţinerea nivelului de colagen.Se găseşte în cantităţi destul de mari în căpşuni,citrice,varză şi cartof.

Pe lângă vitamine nu trebuie să uităm de apa care trebuie consumată zilnic în jur 1-2L minim.Trebuie să ştim că organismul este compus din 20% apă,evitarea consumului de apă se va vedea prima dată pe piele care devine ridată şi uscată.Stresul şi orele scăzute de somn au şi ele o influenţă destul de mare,7-8 ore sunt necesare pentru ca organismul să se odihnească.Trebuie evitată expunerea în exces la soare sau solar şi cel mai important este să nu uităm de curăţarea zilnică a tenului.

Reclame

~ de exclusivmakeup pe mai 24, 2011.

2 răspunsuri to “INGRIJIREA TENULUI”

  1. Foarte frumoase sunt reportajele o sa citesc mereu pentru ca sunt interesante si vad ca aveti si rubrica.Tineti`o tot asa!!!!Mult succes!!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: