SCAPA DE RIDURI IN MOD NATURAL

Ridurile……..sunt coşmarul oricărei femei! Toate femeile şi-ar dori să scape de ele,pentru asta folosim cremele anti-rid şi apelăm la medicul plastician pentru a le îndepărta.Cheltuim o grămadă de bani pe multe produse şi nu ne gândim că rezolvarea poate veni din fructe,legume care conţin vitamine,acizi şi multe altele care ne pot ajuta să ameliorăm sau chiar să scăpam de ele.De exemplu:
Bananele,nu sunt bune doar pentru a le consuma……….se ia jumătate dintr-o banană se trece prin blender,se amestecă cu miere de albine.Se aplică amestecul pe faţa curăţată în prealabil şi se lasă să acţioneze 30 minute,după care se spală.Îţi vei simţi tenul mai catifelat şi moale.
Lubeniţă,la fel ca banană se da prin blender fără sâmburi se adaugă frişcă lichidă (clasică,nu dulce)până formează un fel cremă,se aplică pe faţă ,se lasă să acţioneze cel puţin 30 minute după care se spală.Îţi vei simţi tenul foarte fin.
Merele,se dă prin răzătoare un măr dulce se amestecă cu frişcă lichidă,se aplică,se lasă să acţioneze 1 oră şi se spăla.Iată un ten catifelat.
Salata verde,se da prin blender împreună cu un gălbenuş de ou,apoi se adaugă frişcă şi se lasă să acţioneze până se usucă după care se spală,este un anti-rid foarte bun.

Anunțuri

~ de exclusivmakeup pe Mai 24, 2011.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: